Animatie laten maken

Stap 1: Heldere strategie + goed idee

Een duik in uw propositie, product of onderneming. Wij leren u graag kennen, van binnenuit. Doel? Uw visie de onze maken. We gaan niet te snel aan de slag met geuren en kleuren. Onze creatieve consultants begrijpen uw marketing- of communicatie en zetten zich in om vanuit daar tot een sterke animatie- of beeldstrategie te komen. Een goed begin op weg naar een animatie met impact. Onmisbaar!

Stap 2: Storyboarding en style frames 

Doel en strategie helder? Hierna werken wij een storyboard en style frames. Binnen dit deel van ons proces komen wij samen met u geheel op een lijn over de stijl van de animatie en de in te zetten verhaal lijn. De animatie komt hier al bijna tot leven!

Stap 3: Productie van uw animatie

Hebben wij overeenstemming bereikt over aanpak, stijl en het verhaal in beeld? Dan starten wij de productie. Wij creëren de eventuele karakters, maken omgevingen, animeren, doen sound design met voiceover, muziek en geluidseffecten…. kortom, alles in huis. Wij produceren soepel en snel, op weg naar uw impactvolle animatie.

Animatie laten maken?

Wat u van ons mag verwachten

Wij zijn ervaren

Kies voor meer dan 10 jaar ervaring!

Haal resultaat

Met onze animaties behaalt u resultaat, gegarandeerd!

Unieke ideeën

100% uw eigen karakters en omgeving! Custom en uniek

Eigen Creatieve Designstudio

Professionele ervaring voor hoge kwaliteit

Snelle levering

Korte communicatielijnen + vlotte werkwijze

100% impact garantie

Uw animatie heeft impact! Dat garanderen wij

Meer informatie over
Animaties maken?

De onbegrensde mogelijkheden van animatie

Het voordeel van animatie is dat niets onmogelijk is. Een jodelende goudvis die aan het jongleren is met mosselen? Geen probleem, maken we voor je. We werken zowel met 2D als met 3D animaties. Per video kijken we welke stijl het meeste impact zal genereren.

Voor bedrijven die hun eigen verhaal of product willen laten schitteren maken we een complete bedrijfsfilm in animatie. Voor organisaties die complexe materie willen uitleggen op een simpele manier maken we een Explanimation.

Een andere tak van sport die we aanbieden is de infographic animatie: hierbij visualiseren we informatie op een aantrekkelijke manier, bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw presentaties. Iedere video animatie wordt op maat gemaakt in onze animatie studio. Zo krijgt u een uniek eindresultaat.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.