Impactgarantie

Het geheim van HA-animatie

Ontdek waarom wij als enige in Nederland 100% impact garantie kunnen geven

Wanneer u een animatie laat maken wilt u dat deze impact heeft. Toch?

Dat er enthousiast over uw bedrijf, product of dienst gesproken wordt op feestjes, verjaardagen en bij het koffiezetapparaat. HA-animatie maakt dat mogelijk. Sterker nog, wij durven dit als enige in Nederland te garanderen met onze 100% impact garantie.

Onze animaties creëren uw zichtbaarheid. We zorgen dat uw boodschap verteld én vol passie gedeeld wordt. Dan ontstaat er iets moois: impact. Uw animatie heeft échte impact op uw doelgroep, in Nederland of zelfs in de wereld.

In 3 stappen

impactvolle animaties

We zorgen in 3 stappen dat uw bedrijf, merk, product of dienst zichtbaar is. Dat doen we allereerst samen met u met een duidelijke strategie en een creatief idee. Vervolgens brengt ons productie team de animatie tot leven met een storyboard. We zorgen dat het storyboard 100% overeenkomt met het doel wat u voor ogen heeft. Wanneer dit het geval is start de productie van de animatie en of dat nu in 2D of hoogwaardig 3D is, samen met u creëren we de animatie die échte impact heeft.

Stap 1:

Een duidelijke strategie en een creatief idee

We duiken in uw product of onderneming en willen dit van binnenuit leren kennen. Doel: uw visie de onze maken. Bij Ha Animatie werkt u hoe dan ook altijd direct samen met creatieve communicatie professional. Onze professionals snappen marketing, communicatie en weten altijd een sterke strategie neer te zetten. Onmisbaar voor een goede en krachtige animatie die zijn doel 100% raakt.

Stap 2:

Storyboards en styleframes

Wanneer wij het doel en strategie helder hebben gaat het productie team van Ha Animatie aan de slag en wordt en gewerkt aan storyboards en style frames. Binnen dit proces zorgen wij ervoor dat wij helemaal op 1 lijn zitten wanneer het gaat over het precieze verhaal maar ook de visuele stijl van de animatie. Hier komt de animatie al bijna tot leven. Dit traject doorlopen wij altijd samen met onze klanten. Samenwerken aan een goed en krachtig verhaal dus.

Stap 3:

Productie van een impactvolle animatie

Zodra er volledige overeenstemming is over de precieze verhaallijn en stijl start bij Ha Animatie de productie. Het team gaat aan de slag met character creation, het animatie proces, sound design (voor de muziek, voice over en eventuele geluidseffecten) en de complete landscaping waarbij de omgevingen gecreëerd worden. Of de animatie nu in 2D of hoogwaardig 3D gemaakt dient te worden – Ha Animatie produceert altijd soepel en snel. Onze projectmanager draagt zorg voor een on-time delivery.

100% impact garantie!

Tijdens iedere stap geeft u akkoord en bent u nog niet tevreden, dan gaan wij net zolang door totdat u wel tevreden bent. Daar mag u ons aan houden, zodat wij 100% impact garantie kunnen bieden. Dat kunnen we doen zodat 100% van onze opdrachtgevers tevreden is over de impact van onze animaties.

Wij streven ernaar om het in alle gevallen beter te doen dan u verwacht door uw verwachtingen te overtreffen in stijl en kwaliteit, gedurende de productie en bij de on-time levering. Niet zonder reden hebben wij al meer dan 1.000 bedrijven als klant, waaronder:

Wilt u zelf ervaren hoe uw organisatie kan profiteren van impactvolle animatie?

Laat tijdens onze oktober actie een gratis storyboard maken!

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.